top of page

septembrska muzika ima vse!

Vse kar se je zgodilo tekom vročega poletja smo ujeli v tokratno Muziko!


V naslovni zgodbi poročamo o zelo slabem stanju na področju domače glasbe skozi prizmo festivalov. Je temu delu domače glasbe "odklenkalo"? So časi festivalov mimo? Kavč komentatorji iz uveljavljenih ansamblov ji delajo največjo možno krivico.


Mladi dolenjci, ki so vspodbudili razvoj mladih ansamblov v Sloveniji, skoraj četrt stoletja nazaj, so s tem končali!


V tokratni reviji tudi 60ih letih glasbe Alfija Nipiča. V domači JArenini je zmanjkalo prostora za vse, ki so hoteli biti z njim. Kje mu postavljajo muzej?


Ivan Sivec v kolumni piše o neponovljivem in izjemnem citrarju Mihi Dovžanu!


Spomnili smo se izjemnega Mateja Kravcarja. V tragični nesreči je ugasnilo življenje mladega akademika, ki ga je oboževala vsa domača muzika. Čeprav zalo mlad, je pustil izjemen pečat in poklonili so se mu domala vsi pomembni glasbeniki Slovenije!


Pišemo o poletnih porokah, dopustih in novih naraščajih v domači muziki. Odkrivamo tudi novega milijonarja med glasbeniki.


Vsi novi naročniki še vedno lahko uživajo ob najboljši muziki povsem brezplačno. Ob sklenitvi naročnine vsak naročnik prejme CD Modrijanov, Speva, Novih Spomninov, Fehtarjev, Avsenikov, Slakov, Alfija ali drugih izjemnih glasbenikov.

Comments


Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page