top of page

Slavimo zmago nad boleznijo in lep jubilej!

Na policah je aprilska revija Muzika!


V naslovni zgodbi - Franc Mihelič je premagal Raka in spet igra!

Pogovarjali smo se z družino Mihelič. Ravno na dan, ko smo zaključili naslovno zgodbo je Franc Mihelič prejel nove zdravniške izvide. Le-ti so potrdili dejstvo, da Franc že leto dni povsem brez znakov, ki bi kazali na bolezen. Izjemno srečno cele družine Mihelič smo lahko začutili iz prve roke. In v čast nam je da smo lahko to spisali v tokratni naslovni zgodbi. Opozarjamo, da so nekateri članki v drugih medijih netočni in zavajujoči. Z družino Mihelič in Mag. Ivanom Sivcem lahko potrdimo, da so podatki v članku revije Muzika zadnji relevantni, avtorizirani in povsem točni.Ansambel bratov Poljanšek praznuje 50 let. In tri dodatna!

Poljanški veljajo za enega največjih ponosov Tuhinjske doline. Začeli so sicer še prej, a uradno leta ’71. Med korono res ni bil primeren čas za pripravo večjega slavja. Razno zato pa zdaj v aprilu, tri leta pozneje, Kamnik poka od ponosa, saj so Poljanški skupaj z Veseljakom kar dvakrat raprodali koncert.


Fehtarji z Dončićem navdušili Dallas! Luka je poprijel celo za njihovo harmoniko.

V marcu so se mudili v Dallasu v ZDA, kjer so obiskali tekmo Dallas Mavericksov in se prvič srečali z Luko Dončićem. Potrebno je dodati da  tudi vsemogočni Luka, velja za njihovega velikega oboževalca. Ob tem naj so v ZDA pripravili tudi enega izmed svojih novih projektov.


Darja Gajšek končno prišla do svoje nove oddaje!

V studiu bo gostila priznane glasbene skupine. Ansambli bodo z Darjo sprejemali želje poslušalcev, ki bodo poklicali v studio. Zaželjene skladbe bodo potem ansambli morali zaigrati v živo! Ja, prav ste prebrali – v živo!


V Reviji seveda še veliko več navdihujočih zgodb domače muzike in kot vedno tudi posebna akcija novih naročnikov: Brezplačni glasbeni albumi Modrijanov, Avsenikov, Speva in mnogih drugih!


Naročila: 030 33 55 55; ali na: www.revija-muzika.si

Comments


Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page