top of page

Na policah je dvojna – poletna številka revije Muzika!

V tokratni naslovni zgodbi smo se vprašali ali so Modrijani še vedno najboljši? So jih morda prehiteli Poskočni muzikanti? Spisali smo članek, ki ga še posebej priporočamo v branje vsem ansamblom.

V domači glasbi zelo poznana brata Andrej in Bojan Zeme sta ostala brez očeta. Umrl je Franci Zeme. Brez še enega očeta pa so ostali tudi Modrijani!

V tokratni Muziki tudi strokovna ocena eminentnega festivala Vurberk! Del stroke, bi karte premešal drugače! Zapali smo kdo bi po njihovem mnenju moram zmagati.

Vas zanima na katerih plažah boste lahko ujeli naše pevke in muzikante? Zaupali so nam kje bodo dopustovali.

Velika borka Tinkara Polanc, hči Okroglega muzikanta Robija Polanca je postala ime meseca. Prva operacija žal ni šla povsem brez zapletov. Verjamemo in upamo, da bo v prihodnje vse v najlepšem redu.

Za vse bralke in bralce smo pripravili dvojno številko, kjer smo vse glavne rubrike podvojili. Ta številka revije Muzike bo na policah kar dva meseca. Kaj vse še prinaša skoraj 100 strani branja o domači slovenski glasb, boste v reviji muzika. Presenečenj še ni konec. Novi naročniki, ki bodo to postali čez poletje brezplačno prejmejo najnovejši CD Ansambla Lojzeta Slaka!

Pokličite 030 33 55 55, pišite na info@revija-muzika.si ali obiščite vašo najbližjo trafiko!

Vse podrobnosti vas čakajo tudi na www.revija-muzika.si

Elektronsko edicijo revije lahko naročite na https://trafika24.si/revija/muzika

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page