top of page

Srečno 2024

Izšla je nova, dvojna revija Muzika.

Želimo vam srečno, zdravo in uglašeno leto 2024.
V naslovni zgodbi dvoje najbolj aktivnih in uspešnih izvajalcev domače glasbene scene v letu 2023. Modrijani imajo največkrat predvajano narodno-zabavno pesem leta, Dejan Vunjak pa največkrat predvajano zabavno pesem leta na Veseljaku! Oboji pričenjajo z zimskimi koncertnimi turnejami in mi imamo brezplačne koncertne vstopnice za nove naročnike!


Tokrat bodo Modrijani ljubili v troje, Dejan Vunjak pa je očka z načrtom! Kaj to pomeni, preberite v novi reviji Muzika.


Kot vedno, smo tudi tokrat pripravili smo najpopolnejši pregled leta 2023. Koga smo izgubili, čemu vse smo bili priča, kdo vse se je poročil, kdo sklenil svojo glasbeno pot, na koga vse smo ponosni in še vse tisto kar je bogatilo domačo glasbo.
Pri številnih izvajalcih smo preverili kakšne so njihove novoletne zaobljube in kaj pričakujejo od leta 2024.

Poročamo o veliki vrnitvi Veselih Štajerk in kako rekordno je bilo minulo leto za popularne Fehtarje.


V letu 2024 obeležujemo 70 let glasbe legendarnih Štirih kovačev. Na sredini revije vas zato čaka poseben koledar za leto 2024, ki je posvečen njihovi obletnici, so pa na njem že označeni vsi izzidi revije Muzika v novem letu.


V uvodniku smo ob basni o psu, levu in opici zapisali, da vam želimo čim več navdiha in zdrave kmečke logike, ki naj vam pomaga do vseh uspehov pred vami.
Comments


Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page