top of page

na policah je majska muzika!

Na policah je nova - majska revija Muzika.


V naslovni zgodbi; Vrnitev turbo folka v Sloveniji - Bodo Ikončni Atomik Harmonik v prvotni zasedbi tudi obstali? Kaj pride prej lastne kariere ali nastopi Atomikov?


Hermina slavi 50, Franci Šegovc pa neponovljivih 70 let Muzike! Objavljamo še nikoli videne posnetke njunih prvih nastopov!


V tokratni reviji tudi nepričakovano slovo izjemnega pevca Naveze Jureta Mlinška. Naveza velja za enega največkrat nagrajenih ansamblov v zadnjem desetletju. Poročamo in obsojamo verbalni napad na popularne Fehtarje! Napad se je zgodil v središču Ljubljane. Skrajni čas je, da se pregreto politično in kulturno ozračje umiri.


V tokratni muziki pišemo o prenovljeni klapi Skala in o pomladni utrujenosti, s katero imajo težave tudi znani glasbeniki.


Ivan Sivec tokrat v rubriki Srečno mlada Slovenija piše o začetkih Avsenikov. Živeli smo v njihovem času in to je podobno kot, da bi v Veliki Britaniji živeli v času Beatlov, ali v Avstriji v času Straussov. Avseniki se lahko primerjajo le s temi glasbenimi velikani.Nova naročniška pomladna akcija: Muziko naročim CD Modrijanov, Speva, Novih Spomninov, Fehtarjev, Avsenikov, Slakov, Alfija Nipiča zastonj dobim!


Naročila: 030 33 55 55; ali na: www.revija-muzika.si

Comments


Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page