top of page

marčevska muzika je izjemna in ekskluzivna

V naslovni zgodbi se sprašujemo kaj se je zgodilo z legendarnimi Fanti z vseh vetrov?! Zvenijo povsem drugače! Kateri člani so se poslovili, zakaj so se poslovili in kdo jih je nadomestil. V reviji tudi odgovor zakaj so se odločili nadaljevati.Obeležili smo 50 let od smrti Jožeta Šifrarja. Odkrivamo njegovo prekratko življenje kot še nikoli doslej. V sodelovanju z njegovim še živečim bratom Gregorjem smo odkrili njegovo otroštvo iz prve roke, pridobili in objavili fotografije, ki jih v reviji nismo še nikoli objavili. Zgodba o življenju Jožeta Šifrarja z zelo ekskluzivnimi fotografijami na takšen način še ni bila objavljena.


Ansambli, prihaja že 55 Ptujski festival! V reviji objavljamo razpis za trenutno najbolj zaželjeni, najstarejši in največji festival v Sloveniji. Tudi letos ansambli lahko pričakujejo največjo možno medijsko podporo in izjemno priložnost za promocijo.


Katere so vroče poslovne ženske v domači glasbi? Opravili smo pogovore z ženskami ki v ob glasbi in ob tem, ko ostajajo vzorne mame in žene, še izjemno dobro poslovno delujejo.V reviji kot vedno tudi posebna akcija novih naročnikov: Brezplačni glasbeni albumi Modrijanov, Avsenikov, Speva in mnogih drugih!


Naročila: 030 33 55 55; ali na: www.revija-muzika.si


Comments


Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page