Please reload

Zadnje novice

Na Policah je dvojno - poletno izdanje revije Muzika!

June 26, 2020

1/3
Please reload

Izpostavljene novice

Nova Muzika: Sašo Avsenik ima novo!

25.05.2018

Ekskluziven intervju z Lariso Majcen, novo pevko Ansambla Saša Avsenika.  Ansambel Saša Avsenika v prihajajočo poletno sezono stopa z novo pevko, ki je v ansambel prinesla veliko nove mladostniške energije, ki jim bo prišla še kako prav. Mladost bo podkrepila z izjemno željo po nastopanju, energijo med nastopi pa nabirala na sprehodih v okolici tisočletnega Ptuja, od koder prihaja. Velika ljubiteljica živali je za revijo Muzika opravila prvi ekskluzivni intervju.

 

Pišemo tudi o Domnu Kumru. V Avstriji je svoje zaključil, doma v Sloveniji začenja znova.  Prejemnika "narodno-zabavnih Grammyev" sta letos postala Vito Muženič in ansambel Petka.

V intervjuju nam je Isaac Palma zaupal da močno pogreša svoje starše. Napovedujemo nov festival na domači sceni - Festival  Slakove glasbe in se sprašujemo kdo bo osvojil festivale na Ptuju, Vurberku in Škofi Loki.

 

Še vedno lahko ujamete največjo nagradno akcijo tega leta. Vsi novi naročniki prejmejo brezplačni pregled in posvet v poslovalnicah Planet zdravja po vsej Sloveniji!

 

Poiščite revijo v vaši najbližji trafiki.

Elektronsko edicijo lahko naročite na www. trafika24.si/revija/muzika

Za naročila in dodatne informacije pokličite 030 33 55 55.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiv novic

© 2016 by Muzika.