top of page

Brezplačni album Staneta Vidmarja vas čaka!

Vsi, ki boste v mesecu marcu postali naročnik revije Muzika, boste BREZPLAČNO v dar prejeli težko pričakovano »deveto knjigo«, zgoščenko Staneta Vidmarja. Edinstveni Stane jo je poimenoval Venček ljubezni.

Stane Vidmar je zagotovo eden najbolj ikoničnih pevcev slovenske glasbene scene. Je eden tistih, ki so v življenju prestali toliko, da mu verjetno niti po 20. albumu ne bi zmanjkalo avtobiografskih motivov za skladbe in albume. Sam je pred desetim. Zadnjega, devetega – Venček ljubezni, pa se je Stane odločil pokloniti ženam, mamam in vsem drugim predstavnicam nežnejšega spola.

IZKORISTITE EDINSTVENO PRILOŽNOST IN POSTANITE NAROČNIK REVIJE MUZIKA. ŠTEVILO ZGOŠČENK JE OMEJENO!

Pokličite 030 33 55 55 ali pišite na

KAJ KO STARŠEV VEČ NE BO?

Stane Vidmar je zagotovo eden najbolj ikoničnih pevcev slovenske glasbene scene. Je eden tistih, ki so v življenju prestali toliko, da mu verjetno niti po 20. albumu ne bi zmanjkalo avtobiografskih motivov za skladbe in albume. Sam je pred desetim. Zadnjega, devetega – Venček ljubezni, pa se je Stane odločil pokloniti ženam, mamam in vsem drugim predstavnicam nežnejšega spola. 30 jih bo za zvestobo nagradil na koncu tokratne revije.

Stane ne praznuje svojega rojstnega dne. Rad pa veselje ob praznovanjih deli z drugimi, ki jih uči, naj bodo zadovoljni z malenkostmi, naj si vzamejo čas za najbližje, naj povedo ljudem, koliko jim pomenijo ...

Vsako izdano delo je odraz enega od obdobij njegovega življenja. To so izpovedi preizkušenj, spoznanj, veselja, žalosti, zablod, krivic, kazni, oproščanja, priznanja … Vsaka pesem je izpovedna pesem. Zapira eno od obdobij neštetih dogodkov v svojem življenju, ki pa jih še dolgo ne bo zmanjkalo.

Pisalo se je leto 1999, ko se je poslovil od svoje mame. Svojo izpoved in čustva do nje je izrazil v zagotovo eni najbolj priljubljenih skladb nasploh – Ne budite me, vas prosim. V vsem tem času je prejel veliko prošenj, ali bi lahko prišel in zapel na poti zadnjega slovesa. Žal mnogo let tega ni zmogel. Po 18 letih pa je sprejel, da je življenje minljivo za vse. Prišel je čas, ko lahko zapoje v slovo na pogrebu in tako ugodi želji pokojnega ali prošnji svojcev.

Deveta izpoved v njegovi knjigi življenja bo polepšala dneve 30 novim naročnikom revije Muzika. Kaj boste slišali?

Slišali boste venček ljubezni. Vesel je, da je lahko vsaj malo drugačen. Na jesen življenja se je vendarle ustalil, se pravilno sestavil in je zdaj končno zadovoljen sam s sabo. A če se najprej ne bi zgodilo njegovo »noro življenje«, zagotovo ne bi imel toliko povedati. Izpovedal se nam je že približno stokrat. Devet izpovednih knjig, ki jih ne piše, ampak posname, je zdaj že za njim, in medtem ko se misli počasi že pripravljajo na jubilejno deseto, je čas, da ugotovimo, kaj nam v deveti želi povedati Stane Vidmar.

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page