top of page

Unikatne karikature revije Muzika!

Vsak mesec v reviji Muzika s pomočjo mlade umetnice Neje Zupan pripravimo in objavimo novo in unikatno karikaturo.

V minulem mesecu vas je navduševala prijetna dama, ki je v lanskem letu povila tudi prvega otroka. Prvorojenka Ema je do neba razveselila mlado mamico Darjo in očka Alena.

V tokratni aktualni številki vas čaka še ena mlada mamica in prav tako pevka domače glasbe.

Ste že preverili kdo? Za pomoč vam povemo, da prepeva v enem izmed še vedno mlajših a nadvse kvalitetnih in popularnih kvintet zasedb Slovenije.

Tokratna številka med drugim prinaša še:

Spevovci že 15 let vztrajajo na poti svojega idola Lojzeta Slaka. V ta namen so se prenovili in dopolnili. Odslej jih ansambel Spev šteje 6.

V tokratni reviji prvič tudi vsa resnica o legendarnem Rudiju Bardorferju. Bil je tako dober, da so ga hoteli utišati.

V reviji Muzika ekskluzivno objavljamo odziv RTV Slovenija na to, da festivala Slovenska polka in valček 2018 ne bo! Ostaja pa Slovenski pozdrav – bo isti tudi voditeljski trojček?

Nekaterim je všeč, spet drugim ne! Zakaj je Jože Potrebuješ eden in edini in zakaj je lahko vsem v medijskem prostoru v vzor?

Že več kot 25 let pesmi med nas delijo v ansamblu Petra Finka. Izpostavljamo, dejstvo, da so ves čas v odlični formi in kljub menjavam ustvarjajo uspešnice.

Na tokratnem posterju ansambel Nalet, na karikaturi Anita Kadenšek in v intervjuju Barbara Ogrinc.

Nova Muzika vas že čaka na vseh prodajnih mestih. Za nove naročnike samo zdaj – brezplačno – nov, težko pričakovani album ansambla Spev „Ona diši po pomladi“.

Naročila in informacije na 030 33 55 55 in na info@revijamuzika.si

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page