Please reload

Zadnje novice

Na Policah je dvojno - poletno izdanje revije Muzika!

June 26, 2020

1/3
Please reload

Izpostavljene novice

Pregled leta 2017! Januar v krogu družine.

18.01.2018

Ob koncu prejšnjega leta sta nas v svoje prijetno domovanje, ki je zaenkrat še v očetovi oziroma tastovi hiši, povabila Marina in Franjo Oset. Že ob prihodu smo bili prepričani, da gre za zelo povezano družino, kar je ob vsem času, ki ga par zaradi glasbe sicer ne preživi skupaj,
malo čudno. Ampak ravno to je tisto, kar smo želeli dokazati z naslovno zgodbo mlade družine. Hči Helena se je uredila za svoje prvo slikanje naslovnice, Franjo je ob tem, ko je v eni roki držal sinka Gabrijela, z drugo točil pijačo dobrodošlice, Marina pa je ob vsem tem ves čas razmišljala, kaj vse ob praznikih še morajo postoriti, da bo vse na svojem mestu in nared za slavnostno praznično večerjo. Glasbenikov ob koncih tedna ni kaj veliko doma in marsikdaj je vse obrnjeno na glavo. So pa prazniki, predvsem božični, tisti, ki so rezervirani za družino.

 

V kaminu prijetno prsketa ogenj, po stanovanju serazlega vonj piškotov, in čeprav muzikantarsko življenje marsikdaj ni povsem običajno, je tukaj točno tako, kar nas prevzame. Še so, čeprav na svojem področju velike zvezde, ti glasbeniki povsem »navadni« ljudje. Ljudje, ki imajo enake težave in enako veselje kot vsi drugi. V hiši Marine in Franja Oseta je radosti in hvaležnosti, da se imajo lahko tako radi, zelo zelo veliko. Vzor marsikateri mladi družini!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiv novic

© 2016 by Muzika.