top of page

Seminar - Kako napisati dobro besedilo?

Igor Pirkovič, avtor številnih uspešnic ansamblov Lojzeta Slaka, Franca Miheliča,Toneta Rusa, Nemira, Speva, Po- skočnih muzikantov, Donačke, Gadov in Ansambla Roka Žlindre ter Helene Blagne, Nuške Drašček, Anike Horvat, Eve Boto in mnogih drugih vabi na seminar »Kako napi- sati dobro besedilo?«.

Seminar bo sestavljen iz predavanj in delavnic, pri čemer bodo udeleženci pridobili znanje oziroma bi povišali raven znanja pri pisanju besedil. Veliko bo praktičnih vaj, pretežno pa bi razlaga izhajala oziroma temeljila na konkretnih, tudi znanih, uglasbenih besedilih. Seminar je priložnost za čiste začetnike in za tiste, ki imajo dobre nastavke za pisanje, a bi se radi izpopolnili.

Ob enem obisku boste obdelali eno od treh predstavljenih tem; osnove metrike, skrivnosti dobre rime in vsebine pesmi bodo predstavljene na praktičnih primerih.

»Ob izkušnjah in bogatem opusu napisanih besedil ter števil- nih uspehaih jamčim za kakovost in ustrezen način podajanja vsebine. Seminar spodbuja talente in ne tepta samozavesti. Učimo se namreč iz napak,« pove uveljavljen besedilopisec.

Cena seminarja znaša 49,90 Eur. Seminar bo potekal na Papirniškem trgu v Ljubljani v torek 16. Januarja. Prijava je obvezna ker je število mest omejeno. Podrobne informacije so vam na voljo na naslovu pirkovicmusic@gmail.com ali na številki 051 698 796.

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page