Please reload

Zadnje novice

Na Policah je dvojno - poletno izdanje revije Muzika!

June 26, 2020

1/3
Please reload

Izpostavljene novice

Nova Muzika. Da bo svet jutri lepši in enakopravnejši!

27.10.2017

Na policah je najbolj srčna revija Muzika!

Na naslovnici izjemni Okrogli muzikanti kot jih še ne poznate! Stopimo skupaj kot so oni.  Pomagajmo Tinkari Polanc! Pomagajmo deklici, ki smo jo v minulem mesecu v uredništvi spoznali bolj kot drugi. Prevzela nas je tako ona kot starša Andreja in Robi Polanc, sicer član Okroglih muzikantov. Pomagajmo zato, da bo svet za vse jutri lepši in bolj enakopraven!

 

 

Urednik Domen Hren toplo polaga na srce vsem bralcem: "V uredništvu zelo dobro poznamo zgodbe staršev otrok s posebnimi potrebami. Poznamo jih zato, ker jih živimo tudi sami. V tokratnem uvodniku in naslovni zgodbi, vas ne prosimo samo za pomoč. Prosimo vas, da razumete in sprejmete drugačnost."

Da bo svet jutri lepši in enakopravnejši! 

V tokratni reviji tudi Marina in Modrijan Franjo Oset.  Končno sta stopila na svojo pot! Pišemo tudi o šoku na glasbeni sceni. Poslavljajo se odlični Ognjeni muzikanti. Ponovno pa so se po sedmih letih združili in spet Igrajo neponovljivi Ansambel Braneta Klavžarja! Obeležili smo tudi 25 let kariere Tanje Zajc Zupan.

 

Nova Muzika vas čaka na vseh prodajnih mestih. Za nove naročnike samo zdaj, brezplačno, veliki koledar Ansambla Lojzeta Slaka za leto 2018!

Nova Muzika vas čaka na vseh večjih prodajnih mestih. 

Naročila na 030 33 55 55 ali na info@revija-muzika.si

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiv novic

© 2016 by Muzika.