top of page

Šok na domači sceni! Poslavljajo se fenomenalni Ognjeni muzikanti!

Ognjeni muzikanti so v slovensko narodno-zabavno sceno prinesli vsaj delček blagostanja. Ob Poskočnih muzikantih so po dolgem času pokazali, da se mladež znova vrača tudi k kvintet glasbi. Veliko so kakopak k temu pripomogli tudi Sašo Avsenik s svojim ansamblom in nekateri drugi. Žal pa nihče razen Ognjenih na festivalskem področju ni deloval tako aktivno.

Skupek odličnih glasbenikov s srcem na ravno pravem mestu so z energijo in kvaliteto zares dodobra vpeljali novo ero kvintetovske glasbe v narodno-zabavni sferi. Žal pa se njihovo zgodba, kot kaže njihov spodnji zapis na socialnem omrežju Facebook končuje. Zelo jih bomo pogrešali.

Uroš Steklasa, Aljoša Jurkovšek, Samo Kališnik, Peter Vidmar in Gašper Salobir, hvala za vse pesmi!

Vsake zgodbe je enkrat konec, tudi če je lepa.  Dragi prijatelji! Ognjeni bi vam radi sporočili, da s septembrom 2018 zaključujemo svojo pot. Vsak od nas ima različne ambicije, tako glasbene, kot privatne. Seveda pa še vedno ostajamo prijatelji. V prihajajočem letu imamo še številne nastope, prav tako bomo tudi še kakšnega sprejeli. Upamo, da se kmalu kje vidimo.  Radi vas imamo, vaši Ognjeni. 

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page