top of page

KMALU! Izpolnitev najbolj skritih želja v reviji Muzika!

Nova revija, ki izide vpetek 29.septembra je zagotovo ena najbolj pozitivnih revij v zgodovini izhajanj Muzike. Izpolnili smo eno najbolj skritih in največjih želja čedežnemu dečku. Isaacu, ki je ljubezen našel v Sloveniji, smo do tega da postane pravi slovenec še nekoliko pomagali. Vse boste izvedeli in spoznali v novi izdaji.

(Na fotografiji Isaac Palma in urednik Domen Hren ob pripravi na slikanje naslovnice)

Dotlej pa vabljeni k prebiranju aktialne posebne izdaje revije Muzika.

Za nami je eden najbolj žalostnih mesecev slovenske glasbe. Odšel je velikan Vilko Ovsenik. Posebna izdaja prinaša najobširnejši vpogled v življenje in delo kreatorja slovenske narodno-zabavne glasbe! Kakšen bo svet po bratih Avsenik!?

Poslovili smo se tudi od Bertija Rodoška, očeta festivala MMS in Vesela jesen! Vilku Ovseniku je bil v marsišem podoben. Po hudi bolezni je odšel tudi virtuoz Franc Sever iz ansambla Lojzeta Slaka.

Ob žalosti pa tudi radost. Darja Gajšek je povila hčer Emo! Objavljamo prve informacije in razkrivamo spol in očeta otroka Tanje Žagar!

Preberite tudi vse preostale zgodbe slovenske domače glasbe. Podrobno in iz prve roke. Vse na enem mestu, vse samo v reviji Muzika.

Revija Muzika - na vseh prodajnih mestih. Za nove naročnike samo zdaj – brezplačno – hit album Rock me ansambla Modrijani! Naročila na 030 33 55 55 ali na info@revija-muzika.si

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page