top of page

Najlepše darilo pri ansamblu! Čudovito presenečenje za energičnega pevca!

Mladi upi za katerimi je še ena odlična poletna sezona nastopnja in tudi festivalskih uspehov imajo te dni posebej velik razglog za veselje. Prav zaprav ima ta razlog za veselje njihov pevec Žan Šket, ki ga je doletela izjemna novica in čast. Doletela je njega in njegovo izbranko Janjo.

Janja, ki je srčna izbranka pevca popularnih Mladih upov je na prav poseben način presenetila in novico o nosečnosti delila s svojim dragim. Žan je zgornjo fotografijo, ki že sama po sebi nazorno pokaže o kakšni novici je govora, komentiral z naslednjimi besedami:

"...je rekla, da mi ma nekaj za povedat, je segla po žepu in pokazala toleeeee!!! 👀👪 zopet ena ✅ v mojem življenju!!! Ni važno, ka bo, sam da bo pob zdrav 😉😉😍 #ponosenati😍😍😍"

Janji in pevcu Mladih upov iz srca privoščimo radost, ki jo nedvomno v teh dneh ob novici, da bosta postala starša, občutita na največji možen način.

Mladi upi so ansambel, ki svoje delo vedno opravi korektno in z veliko energije. Na festivalih so žal prevečkrat neopaženi, kljub temu, da zasedejo mesta tik pod vrhom.

Žam Šket, pevec Mladih upov, izžareva veliko energije na odru in pod njim. Njegovi punci Janji in njemu želim čim bolj srčno pripravo na starševstvo.

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page