top of page

Darja Gajšek je postala mamica!

V minulem vikendu je mamica postala tudi popularna pevka in voditeljica oddaje Slovenski pozdrav na nacionalni televiziji, Darja Gajšek.

S partnerjem Alenom sta še nekaj ur pred samim srečnim dogodkom plesala na zabavi kjer so igrali Gadi, nato pa je očitno tudi veselo razpoloženje in ples naredil svoje. Deklica je želela videti to veselje tudi na lastne oči.

Zaenkrat več podrobnosti ni znanih se pa v uredništvu pridružujemo čestitkam in želimo mladi družinici vse najboljše in najlepše.

Več o rojstvu hčerkice boste lahko prebrali v novi številki Muzike, ki izide 25 avgusta. V njej bomo med drtugim veliko prostorta namenili tudi Vilku Ovseniku.

Na socialnem omrežju Facebook je Darja v nedeljo objavila tole fotografijo s spodnim pripisom.

Ljudje imamo ta blagoslov, da lahko svojo srečo izbiramo sami. Tole je bila najina srečna, še zadnja samska preplesana noč, nekaj ur za njo pa sva postala starša in svojo srečo nadgradila in v objemu že pocartala najino čudovito deklico! 😇 ❤️ To je trenutek ko spoznaš bistvo življenja in ljubezni... ❤️ #deklica #babyborn #ljubezen #smiselzivljenja #srecnamamiinati

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page