Please reload

Zadnje novice

Na Policah je dvojno - poletno izdanje revije Muzika!

June 26, 2020

1/3
Please reload

Izpostavljene novice

Darja Gajšek je postala mamica!

14.08.2017

V minulem vikendu je mamica postala tudi popularna pevka in voditeljica oddaje Slovenski pozdrav na nacionalni televiziji, Darja Gajšek.

 

 

S partnerjem Alenom sta še nekaj ur pred samim srečnim dogodkom plesala na zabavi kjer so igrali Gadi, nato pa je očitno tudi veselo razpoloženje in ples naredil svoje. Deklica je želela videti to veselje tudi na lastne oči.

 

Zaenkrat več podrobnosti ni znanih se pa v uredništvu pridružujemo čestitkam in želimo mladi družinici vse najboljše in najlepše.

 

Več o rojstvu hčerkice boste lahko prebrali v novi številki Muzike, ki izide 25 avgusta. V njej bomo med drtugim veliko prostorta namenili tudi Vilku Ovseniku.

 

Na socialnem omrežju Facebook  je Darja v nedeljo objavila tole fotografijo s spodnim pripisom.

 

 

Ljudje imamo ta blagoslov, da lahko svojo srečo izbiramo sami. Tole je bila najina srečna, še zadnja samska preplesana noč, nekaj ur za njo pa sva postala starša in svojo srečo nadgradila in v objemu že pocartala najino čudovito deklico! 😇 ❤️ To je trenutek ko spoznaš bistvo življenja in ljubezni... ❤️ #deklica #babyborn #ljubezen #smiselzivljenja #srecnamamiinati

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiv novic

© 2016 by Muzika.