top of page

Edinstvene karikature v reviji Muzika!

Revija Muzika je edina mesečna revija, ki združuje popularno kulturo s slovenskim izročilom, glasbo, petjem, hrano in trendi. Prva tovrstna revija v slovenskem medijskem prostoru je nastala leta 2010 z namenom še večje popularizacije in podrobnejše predstavitve glasbeno-produkcijskega ustvarjanja v Sloveniji.

V reviji vsak mesec predstavimo vse večje prireditve preteklega obdobja, aktualne koncerte in napovedujemo druge prihajajoče dogodke. Prostor v reviji je namenjen predstavitvam ansamblov in njihovih projektov, ostalim glasbenim skupinam in posameznikom ter plesni kulturi in izročilu. Veliko časa in prostora uredništvo nameni tudi ansalizam koncertov, glasbenih produkcij in nastopov festivalskih udeležencev. V ta namen revija sodeluje z najeminentnejšimi predstavniki stroke.

Zaradi izjemnega razvoja domače glasbene zvrsti med mladimi in po drugi strani zaradi številčne populacije starejših bralcev, ki teme, ki so predstavljene v reviji, kot je znano, berejo že od nekdaj, lahko trdimo, da je revija Muzika zaradi svoje specifične zmesi tematik in tabloidnega predstavljanja le-teh namenjena celotnemu spektru starostne populacije.

Edina tovrstna tiskana revija v Sloveniji in tudi na svetu na unikaten način predstavlja glasbenike tudi v slikarski podobi. V prav posebnih in ekskluzivnih karikaturah, mlada umetnica Neja Zupan vsak mesec, oriše izbranega glasbenika ali glasbenico, ki jo tako spoznamo še na nekoliko bolj poseben način. Karikature so unikatno delo, izdelane in izdane pa so zgolj v reviji Muzika.

Preverite galerijo nekaterih dosedaj že izdanih karikatur reviji Muzika.

V vsaki reviji vas čaka nova unikatna karikatura, ki je ne smete zamuditi. V kolikor boste postali naročnik lahko na spodnji povezavi izpolnete obrazec in s tem ob naročilu prejmete tudi lepo mesečno nagrado.

 

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page