Please reload

Zadnje novice

Na Policah je dvojno - poletno izdanje revije Muzika!

June 26, 2020

1/3
Please reload

Izpostavljene novice

Na svet prijokal nov Žargonovec Miha!

30.05.2017

Pevka Maja Čuček je danes zgodaj zjutraj poskrbela za izredno novico in še en razlog več za veselje v ansamblu Žargon kakor seveda tudi v zdaj mladi družinici Čučkovih.

Maja, ki je poročena z Primožem Čučkom, sicer glavnim organizatorjem festivala Cerkvenjak, je bila v zadnjem delu sezone na porodniškem dopustu in se pripravljala na prihod novega družinskega člana. Nov družinski član se je rodil danes zgodaj zjutraj in simpatična pevka Maja je ta veseli dogodek že delila na svojem Facebook omrežju.

 

" Z veseljem sporočava, da smo od danes naprej družina. Ob 3:49 se nama je pridružil Miha, pravi mali korenjak s 47 cm in 2760 grami. Oba z atijem  ne moreva skriti ponosa in hvaležnosti za tako čudovito darilo."

 

 

 

V uredništvu Muzike čestitamo in želimo čim več zdravja in dobrega počutja. V eni izmed prihodnjih številk pripravimo intervju z mlado družinico in delimo še več podrobnosti.

 

Do tačas pa v tokratni reviji preberite kako svoje otroke vzgajajo v družinah ansambla Gadi, Modrijani in Veseli SVATJE. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiv novic

© 2016 by Muzika.