Please reload

Zadnje novice

Na Policah je dvojno - poletno izdanje revije Muzika!

June 26, 2020

1/3
Please reload

Izpostavljene novice

Postavili smo se na stran glasbenikov!

03.05.2017

Mesec maj je mesec ljubezni, porok in lepih rož. 

Žal pa je mesec, ki je za nami, postregel z manj lepimi zgodbami domače muzike. V reviji tako pišemo o "škandalih" na glasbeni sceni. Naši glasbeniki, tisti, o katerih poročamo predvsem v reviji Muzika, so postali trendseterji - tisti, o katerih želijo pisati in poročati prav vsi. Še posebej, ko gre za kakšno neljubo situacijo. V takšne sta bila postavljena Tanja Žagar in Jernej Tozon.

V novi izdaji Čuke in Tanjo Žagar postavljamo v povsem drugačno luč. V takšni jih morda še niste videli.

Za nami je festival Slovenska polka in valček 2017. Kot vedno smo tudi tokrat pripravili strokovno analizo festivala s komisijo, ki je dejansko ocenjevala ansamble, ter pripravili napotke, kako in na kakšen način lahko ansambli še izboljšajo svoj nastop. Med seboj so se ocenili tudi vsi nastopajoči in rezultati so zelo presenetljivi. Zaupali so nam celo, kdo se je stiskal v garderobah festivala ter kaj vse bi oni sami pohvalili in pograjali.

Pišemo tudi o odličnih 30 letih dela Denisa Novata. Harmoniko je popeljal tja, kamor je doslej ni še nihče. V novi Muziki tudi oseba, ki je sodelovala z Ansamblom Borisa Kovačiča, Štirimi kovači, Avseniki in Slaki. Spoznajte ga. 

 

POSTANITE NAROČNIK, POKLIČITE 030 33 55 55 IN PREJMITE NAGRADO V VREDNOSTI 25€!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arhiv novic

© 2016 by Muzika.