top of page

Rojen je Staš! Modrijan Rok Švab in Petra dočakala novorojenčka!

Pa je le prišel. Novi Modrijan je rojen in veselo joka!

Modrijani so bili med prvimi, ki so veselo novico delili na svojem Facebook profilu:

Dragi Staš, dobil si najboljšega očeta (Rok Švab), ki ti bo pokazal svet in te naučil vse kar zna...dobil si pa tudi 3 "strice", ki ti bomo vedno stali ob strani, te razvajali in ti pokazali vse "kozlarije" ki ti jih mami in ati ne bosta :) Staš dobrodošel! Bi še vi kaj dodali naši čestitki! Da bo "pubec" zdrav

V minulih zadnjih mesecih smo Petri in Roku namenili tudi podroben intervju, kjer sta že pozimi razkrila marsikatero podrobnost. Nekaj od tega lahko preberete tudi spodaj.

V uredništvu Muzike, kjer bomo še več informacij pripravili v novi tiskani ediciji želimo mladi družinici blagostanja in zdravja, ravno pravega joka in čim več solza sreče.

Čestitamo.

Rok Švab in njegova partnerka Petra sta v blaženem stanju. Ne samo prazniki in vstop v novo leto, pomlad pri Modrijanih bo prav tako eno veliko pričakovanje in veselje. Že zdaj je tako. O Petrini nosečnosti so že nekaj časa krožile novice in žal tudi precej nepreverjene informacije. Za Rokom je namreč izredno težko obdobje in verjetno bi bilo vse skupaj še težje, če se na tej poti iskanja novih življenjskih pogledov njegove oči ne bi zagledale v Petro, ki zdaj pod srcem nosi njegovega otroka. Petra Mesarič ni glasbenica, njen poklic in delo sta povsem drugje. Morda je ravno to – večkrat rečemo, da se nasprotja privlačijo – tisto, kar ju je povezalo. V uredništvu revije za razliko od večine drugih tiskanih medijev, ki so novico prekopirali eden od drugega, bore malo pa preverili pri protagonistih, nismo takšne sorte. Ko gre za pričakovanje otroka, nikdar ne gremo mimo staršev – na prvem mestu je počutje mamice, nato oče in šele potem, ko se o vsem seznanijo vsi najbližji, je čas za oboževalce. Prav v tem se skriva nekaj dobrega, pred vami je namreč najbolj srčen in iskren pogovor s Petro in Rokom. V uredništvu Muzike smo se z njima pogovarjali o življenju, ki ga načrtujeta, o poti, ki jo bosta ubrala, o otroku, ki ga nestrpno pričakujeta, in veselju, s katerim bosta okužila vas, kot sta nas.

Kako je Petra povedala novico Roku? Na kakšen način in ob kakšni priložnosti je Rok izvedel, da bo očka?

V enem zelo prijetnem in toplem večeru mi je Petra povedala novico, da bom postal očka. Te besede so zame nepozabne in so me tako zelo raznežile – po eni strani s širokim nasmeškom na obrazu, po drugi s solzami nepopisne sreče.

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page