top of page

SRAMOTA RTV SLOVENIJA. CENZURIRALI SO KLOBASEKOV'GA PEPIJA!


"A lahko verjamete? RTV humorja Klobasekovega Pepija na Nemirovem koncertu ni objavila... A veste koliko filmov itd, ki so resnično čez vso mejo, tam vrtijo? Očitno moreš bit resnično ritoliznik, da te vrtijo. In obvezna naročnina za RTV? V rit naj se zaletijo, banda pokvarjena!!!"

Tako je potezo nacionalne televizije komentirala hči Mira Klinca, Marina Oset. Odličen glasbenik Miro Klinc, ki uprizarja lik Klobasekovega Pepija je s svojim humorjem navdušil dvorano na koncertu ansambla Nemir. V enem izmed nastopov si je na svojstven način "privoščil" enega od članov ansambla. Preverite posnetek in si ustvarite svoje mnenje.

Ansambel Nemir velja za enega najboljših ansamblov v zadnjem obdobju in na svojem koncertu ob praznovanju 10. rojstnega dne so na odru nastopili s številnimi priznanimi glasbeniki. Tudi humor so načrtovali in se odločili, da ga prevzame Klobasekov Pepi. Ob njegovem nastopu se mimogrede lahko spomnimo legendarnih nastopov Vinka Šimeka oz. Jake Šraufcigerja, ki je na svojih nastopih rad v svojstvenem humorju "obdelal" aktualno oblast. Takrat nacionalna televizija tega ni cenzurirala. Kljub temu, da danes živimo v precej bolj demokratičnih časih se očitno nacionalna televizija z nastopi nekaterih posameznikov očitno ne strinja.

Komentar avtorja lika kakor tudi uredništva razvedrilnega programa na RTV Slovenija objavimo v naslednji tiskani ediciji revije Muzika.

Izpostavljene novice
Zadnje novice
Arhiv novic
bottom of page