Muzika_maj22_4.jpg

na policah je nova muzika

Iz vsebine:

V naslovni zgodbi; Vrnitev turbo folka v Sloveniji - Bodo Ikončni Atomik Harmonik v prvotni zasedbi tudi obstali? Kaj pride prej lastne kariere ali nastopi Atomikov?

Hermina slavi 50, Franci Šegovc pa neponovljivih 70 let Muzike! Objavljamo še nikoli videne posnetke njunih prvih nastopov!

 

V tokratni reviji tudi nepričakovano slovo izjemnega pevca Naveze Jureta Mlinška. Naveza velja za enega največkrat nagrajenih ansamblov v zadnjem desetletju. Poročamo in obsojamo verbalni napad na popularne Fehtarje! Napad se je zgodil v središču Ljubljane. Skrajni čas je, da se pregreto politično in kulturno ozračje umiri.

 

V tokratni muziki pišemo o prenovljeni klapi Skala in o pomladni utrujenosti, s katero imajo težave tudi znani glasbeniki.

 

Ivan Sivec tokrat v rubriki Srečno mlada Slovenija piše o začetkih Avsenikov. Živeli smo v njihovem času in to je podobno kot, da bi v Veliki Britaniji živeli v času Beatlov, ali v Avstriji v času Straussov. Avseniki se lahko primerjajo le s temi glasbenimi velikani.

 

 

Nova naročniška pomladna akcija: Muziko naročim CD Modrijanov, Speva, Novih Spomninov, Fehtarjev, Avsenikov, Slakov, Alfija Nipiča zastonj dobim!

Revija Muzika je edina glasbena revija v Sloveniji!

Že več kot desetletje prinašamo vse novice iz slovenske domače glasbe v vaše roke!

Vsak naročnik prejme brezplačni CD - glasbeni album po svoji izbiri.

Naročila: 030 33 55 55; ali na: www.revija-muzika.si