top of page

Muzika je ena in edina!

Revija Muzika je edina mesečna revija, ki združuje popularno kulturo s slovenskim izročilom, glasbo, petjem, hrano in trendi. Prva tovrstna revija v slovenskem medijskem prostoru je nastala z namenom še večje popularizacije in podrobnejše predstavitve glasbeno-produkcijskega ustvarjanja v Sloveniji.

V reviji vsak mesec predstavimo vse večje prireditve preteklega obdobja, aktualne koncerte in napovedujemo druge prihajajoče dogodke. Prostor v reviji je namenjen predstavitvam ansamblov in njihovih projektov, ostalim glasbenim skupinam in posameznikom ter plesni kulturi in izročilu.

 

Zaradi izjemnega razvoja domače glasbene zvrsti med mladimi in po drugi strani zaradi številčne populacije starejših bralcev, ki teme, ki so predstavljene v reviji, kot je znano, berejo že od nekdaj, lahko trdimo, da je revija Muzika zaradi svoje specifične zmesi tematik in tabloidnega predstavljanja le-teh namenjena celotnemu spektru starostne populacije.

 

Izmed več tisoč naročnikov se je v nagradni igri med približno 400 prijavljenimi kandidati sreča pri žrebu tokrat namenila obiskati Litijo. Tam živi mlad fant Kristjan Pancar, ki bo naslednji mesec dopolnil 17 let. Živi za harmoniko, ki je sam še nima, in za Modrijane. Prijavila ga je mama, ki je revijo naročila prav zanj. Ob klicu je najprej jokala ona, nato pa še naš nagrajenec, njen sin Kristjan. Sreča je tokrat resnično potrkala na prava vrata in v uredništvu Muzike se že v naslednjih dneh podajamo na obisk, kjer bomo skupaj z Rokom Švabom predali harmoniko v roke izžrebanca in dorekli celo leto vaj. Le-te bomo v reviji in na Veseljak TV sproti spremljali ter obveščali bralce o čudoviti novi poti, ki jo tlakujeta revija Muzika in domača glasba.

 

Foto: Modrijan Rok Švab in urednik revije Muzika Domen Hren sta v živo na Veseljak TV podelila harmoniko VOX in eno leto brezplačnih učnih ur. 

bottom of page