Muzika_10_2020c.jpg

Izšla je nova muzika

Poročila se je Maša Uranjek!

Na Ptuju in pod Pohorjem prva in zadnja festivala leta!

V Oplotnici odkrili kip Tineta Lesjaka!

Kdo so strici iz ozadja slovenske glasbe?

30.3.2018

Vsi, ki boste v mesecu aprilu postali naročnik revije Muzika, boste BREZPLAČNO v dar prejeli težko pričakovano Veliko pesmarico Ansambla Lojzeta Slaka.

Izšla je dopolnjena izdaja Velike pesmarice Ansambla Lojzeta Slaka. V njej boste našli besedila pe...

30.3.2018

 Kdo je tu nor?!

Zadnje čase ne opažam drugega kot samo jamranje. Če lahko katerokoli jamranje oprostim, je to morda pogojno jamranje moje žene nad njenim možem.

Je bil pač mesec marec in ta mesec je treba z ženskami bolj v rokavicah … Takrat lahko to...

30.3.2018

Aprilska revija Muzika pleše z legendarno članico Primorskih Fantov. Ivica Vergan je kljub pretresljivi zgodbi o izgubi moža očarala vso Slovenijo.

V Muziki tokrat tudi profesor Vito Muženič. Klarinetist, ki je dosegel ton legendarnega Albina Rudana.

P...

19.3.2018

Ansambla Spev in Smeh sta se združila! Seveda samo v pesmi v kateri so ujeli zelo dobre kadre prijateljstva. Pozitivna pesem, ki jo vsi v tem pomanjkanju pomladi zares potrebujemo, bo zagotovo polepšala marsikateri večer.

Videospot so fantje želeli po...

16.3.2018

Vsi, ki boste v mesecu marcu postali naročnik revije Muzika, boste BREZPLAČNO v dar prejeli težko pričakovano »deveto knjigo«, zgoščenko Staneta Vidmarja. Edinstveni Stane jo je poimenoval Venček ljubezni.

Stane Vidmar je zagotovo eden najbolj ikoničn...

16.3.2018

Ptuj tekmovalne skladbe v boj pošilja dva meseca pred festivalom!

Po tem, ko se je kot blisk razširila novica, da naj letos festivala SPV 2018 (Slovenska polka in valček) ne bi bilo, bo najbrž povpraševanje po drugih festivalih toliko večje. Po lanske...

14.3.2018

O godcu, muzikantu in legendi slovenske domače glasbe Francu Fleretu je bilo že ogromno povedanega in napisanega ob njegovi smrti, pa tudi v daljni preteklosti. Da bi spoznali in razumeli čar in glasbeni razmah njegove glasbe, je treba za začetek raz...

13.3.2018

Dobro se še spomnimo se lanskega leta, ko so klavrno končale pot še ene Navihanke. Govorimo o novi postavi, ki skupaj ni zdržala niti leto dni. Zgodba se takrat za nekatere članice res ni končala lepo,  ves čas pa se je v ozadju šušljalo, da se že iš...

Please reload

NAROČI SE NA NOVICE
SLEDITE NAM ...
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
arhiv novic
Please reload

© 2016 by Muzika.